Bezoek onze vernieuwde meubelshowroom

Zitmeubelen moet je ervaren

Maak kennis met onze collectie banken, stoelen en tafels voor horeca en wonen. Dat kan natuurlijk online om alvast een idee te krijgen wat we te bieden hebben. Maar een zitbank moet je ervaren door te zien, aan te raken en erop te zitten. Dit is ook de enige manier om de kwaliteit van onze zitmeubelen te beleven. Je ziet het, je voelt het!

Vernieuwde meubelshowroom

Creëer je eigen bank

Na het kiezen van een basis voor het model bank heeft u de keuze uit vele opstellingen, bekledingsmogelijkheden en zitcomfort. Kies je een rechte bank, hoekopstelling of wil je liever losse componenten? Stof of leer? En welke kleur past het best in het interieur? Wil je hard of zacht zitten? Wij creëren het zitmeubel op maat dat echt bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Probeer onze modellen

Test alle horecabanken en keukenbanken of plof lekker in een van de loungebanken. Prikkel je zintuigen door te zien en te voelen welke stof het best past bij jou en je interieur. Op het gebied van zitcomfort zit je goed bij Inter Line Meubelen. Door gebruik te maken van en te combineren met de vele verschillende soorten schuim, veren en singels maken we het zitcomfort zo dat jij er blij van wordt.

Interieuradvies

Laat je informeren​

Kom eens binnen voor interieuradvies. Laat je uitgebreid informeren door onze medewerkers onder het genot van een lekker kopje koffie.

Wil je er zeker van te zijn dat een medewerker beschikbaar is? Maakt dan een afspraak.

Showroom Afspraak

We heten je graag welkom in onze showroom!
Laat ons weten welke dag en tijd je wilt langskomen.
keukenbank-hoekbank-eiken-tafel-met-stoelen-chesterfield-gecapitonneerd