Over Ons

Geschiedenis van Inter Line Meubelen

Sinds 30 jaar is Bayram Tarhan als zelfstandig meubelmaker actief in Wijchen. Hij begon in Oss waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. Via Beusichem, het meubelhart van Nederland vestigde hij zich in Wijchen.

In 1999 startte Bayram zijn eigen bedrijf in Wijchen en produceerde hij rompen en halffabricaten voor meubelfabrieken. Niet veel later werd de stoffeerderij geopend en kwamen de eerste aanvragen voor project meubelen binnen. Met liefde voor het vak vervaardigde hij zijn banken en stoelen. De kwaliteit was onovertroffen. De bankstellen van zijn hand bleken nagenoeg onverwoestbaar. Daarmee vergaarde hij een grote schare aan trouwe klanten die tot de dag van vandaag Inter Line Meubelen weten te vinden voor hun meubelbehoeften.

Inmiddels is ook zijn zoon, Cagri Tarhan toegetreden tot de directie van het bedrijf. Hij is jong en gedreven en deelt de passie voor het meubelmaken met zijn vader. De jaranlange ervaring van vader gecombineerd met de dynamiek en gedrevenheid van zoon Cagri maakt dat de toekomst van Inter Line Meubelen voor lengte van jaren gewaarborgd is.

Bayram Tarhan

Onze Core-business

Inter Line Meubelen vervaardigt zitmeubelen in alle soorten, maten en uitvoeringen, zoals banken, fauteuils en stoelen. Bekijk onze collectie of laat je inspireren door onze pagina met foto’s van gerealiseerde projecten en andere inspiratie foto’s.

Onze kracht is snel maatwerk leveren.  De collectie bestaat uit wandbanken, ronde banken, hoekbanken, keukenbanken, café- en loungebanken, fauteuils, stoelen en tafels.
We fabriceren onze meubelen voor particulieren, horeca gelegenheden en projecten. We doen dit al meer dan 30 jaar. Onze meubels zijn dan ook in elke plaats in Nederland te vinden.

Cagri Tarhan

Veelgestelde vragen

Jazeker! Hoewel we beschikken over een uitgebreide collectie bekledingsstoffen, met meer dan 1.000 items is het ook mogelijk om je bank, fauteuil of stoel door ons te laten maken en bekleden met een eigen stof.
Kom in dat geval met de stof of een stofstaal bij ons langs om de mogelijkheden te bekijken.

Bij aanleveren van eigen bekledingsstof geven wij geen garantie op slijtage!

Bijna alles is mogelijk, maat het is afhankelijk van het ontwerp.
Kom daarom met het ontwerp naar de showroom en bespreek de wensen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ja, we hebben een eigen showroom direct bij de fabriek.
Ons adres is te vinden op de contact pagina.

Particulieren zijn welkom. Als u een prijs bij ons opvraagt is die altijd exclusief BTW.