Over ons

Inter Line Meubelen is dé meubelspecialist!

De eigenaar van het bedrijf, Bayram Tarhan, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak en is 15 jaar geleden begonnen met zijn meubelzaak. Inmiddels hebben wij al vele particuliere en zakelijke klanten blij mogen maken met prachtige design meubelen! Wij maken en leveren meubelen aan winkels, lounges, cafés, restaurants, overheidsinstellingen en aan particulieren door heel het land.

“Vakmanschap is onze kracht, maatwerk is onze specialiteit”

Inter Line Meubelen maakt comfortabele en stijlvolle meubelen zoals tafels, banken, stoelen en fauteuils van hoge kwaliteit. Dankzij ons vakmanschap maken wij meubelen op ambachtelijke wijze die écht aan al uw verwachtingen voldoen. Het grote voordeel hiervan is dat wij maatwerk kunnen leveren. Bij maatwerk gaat het om unieke wensen, die niet in de gangbare collectie passen. Hierbij kunt u denken aan speciale stoffen, materialen, kleuren en afmetingen.

Bij Inter Line Meubelen staan we klaar om u vakkundig en persoonlijk advies te geven. Het is voor ons belangrijk om het aanbod goed te laten afstemmen op de wensen van onze klanten.

Bent u klaar om echte comfort en stijl te ontdekken?