Ziteiland rond een boom (3D-tekening)Ziteiland rond een boom (foto)

Project inrichting op maat is ons specialisme

Bij Inter Line Meubelen streven we ernaar om elk project te laten schitteren door de visie van onze opdrachtgevers tot leven te brengen. Onze aanpak is altijd uniek en geïnspireerd.

Onze aanpak draait om een nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Uw behoeften en wensen zijn de leidraad voor het ontwerpproces. Uw identiteit staat centraal in elke stap in dit proces. We begrijpen dat uw project uw merk weerspiegelt en streven ernaar om dat in elk detail te etaleren.

Wij zijn meer dan alleen ontwerpers; we zijn verhalenvertellers. Onze experts in horeca totaalconcepten inspireren en verrassen met creatieve concepten die de zintuigen prikkelen. Met een schat aan ervaring en expertise vertalen wij uw visie naadloos naar de werkelijkheid.

Samen met onze ketenpartners zijn wij in staat om de gehele projectinrichting te verzorgen. Van meubels tot verlichting en alles daartussenin, wij hebben de connecties en de knowhow om uw project tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Inter Line Meubelen brengen we uw visie tot leven, laten uw identiteit stralen en zorgen ervoor dat elk detail klopt. Uw project is onze passie, en we staan klaar om samen iets buitengewoons te creëren. Samen maken we het verschil.

Partner in projectinrichtingen

Van idee tot uitvoering, alles onder één dak

Kennismaken

Laten we kennismaken en ideeën uitwisselen.

Meten

De ruimte wordt
nauwkeurig ingemeten

3D Ontwerp

Ideeën uitwerken in
3D ontwerp concept

Realisatie

Ons interieurteam realiseert de hele inrichting

Een Project inrichten?

Bespreek je project met onze adviseur
maatwerk

Maatwerk horeca banken keukenbanken loungebanken wandbanken  uit eigen atelier in Nederland

Een greep uit de mogelijkheden met onze maatwerk horecabanken, keukenbanken, loungebanken, tafels, stoelen en bedden.