Interieuradvies

Onze Werkwijze

Bij Inter Line Meubelen streven we ernaar om elk project te laten schitteren en de visie van onze opdrachtgevers tot leven te brengen. Ons team van interieurontwerpers, meubelmakers en stoffeerders maken elk project uniek.

Laat het interieur spreken

Het interieur moet passen bij uw merkidentiteit. Het is vaak een in het oog springende, doch subtiele, vorm waarbij de merkidentiteit wordt gecommuniceerd. In vorm en kleur past het bij de huisstijl. Meer subtiel, op het vlak van gevoel en emotie, wordt de klant ‘verteld’ welke waarden en principes uw merk omarmt.

Doordachte creaties

Met doordachte keuzes in design, meubilair en decoratie wordt de sfeer gecreëerd die aansluit bij de kernwaarden van uw merk.
We begrijpen dat uw project uw merk weerspiegelt en streven ernaar om dat in elk detail tot uiting te brengen.

Verrassende ideeën

Als ervaren toeleverancier voor de horeca en totaalprojecten proberen we te verrassen met creatieve ideeën. Met onze interieurs willen we de zintuigen prikkelen. Bovendien hebben we een schat aan technische expertise en partners om ervoor te zorgen dat uw visie wordt vertaald naar de werkelijkheid.

Meer dan meubelmakers

Wij verstaan de kunst om met het interieur een verhaal te vertellen dat resoneert met uw doelgroep en een blijvende indruk achterlaat die verder gaat dan de fysieke omgeving.  Daarom zijn we meer dan alleen meubelmakers; we zijn verhalenvertellers.

Partner in projectinrichtingen

Van idee tot uitvoering, alles onder één dak

Kennismaken

Laten we kennismaken en ideeën uitwisselen.

Meten

De ruimte wordt
nauwkeurig ingemeten

3D Ontwerp

Ideeën uitwerken in
3D ontwerp concept

Realisatie

Onze specialisten realiseren het project