Voor herstofferen

Na herstofferen

Herstofferen is een duurzame keuze en een goede investering

Herstofferen van uw bank of stoel kan een goede investering zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat het opnieuw stofferen van uw meubels ook een investering is in de levensduur van het meubelstuk en uw interieur. Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen en het werk uit te laten voeren door een professionele stoffeerder, kunt u ervoor zorgen dat uw meubelstuk nog vele jaren meegaat.

Het herstofferen van meubels is een populaire manier om oude meubels nieuw leven in te blazen. Hiermee kunt u uw meubels een geheel nieuwe uitstraling geven zonder de noodzaak om ze volledig te vervangen. Lees verder en ontdek wat we voor u en uw meubelen kunnen doen.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

U kunt bijna elk type meubelstuk herstofferen. Of het nu gaat om een bank, stoel, fauteuil, eetkamerstoel, of zelfs een krukje. Zolang het frame van het meubel kwalitatief en in goede staat is, kan het meestal opnieuw worden gestoffeerd. Een professionele stoffeerder kan uw meubelstuk volledig strippen en opnieuw stofferen met een nieuwe bekledingsstof die bij uw interieur past.

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten overwegen om uw meubels te herstofferen. Allereerst kunt u uw meubelstuk een geheel nieuwe uitstraling geven zonder de noodzaak om het volledig te vervangen. Daarbij kunt u kiezen uit een breed scala aan stoffen en kleuren om uw meubelstuk aan te passen aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw interieur.

Bovendien is herstoffering meestal voordeliger dan het vervangen van een volledig meubelstuk. Door uw meubel opnieuw te stofferen, kunt u geld besparen en toch genieten van een nieuwe look in uw interieur.

Ten slotte is herstofferen duurzamer dan nieuw kopen. Zo worden er minder grondstoffen gebruikt en minder afval geproduceerd. Op deze manier verkleint u uw ecologische voetafdruk.

De kosten voor het opnieuw laten stofferen van uw meubels variëren afhankelijk van verschillende factoren. Prijsbepalende factoren zijn onder andere het meubelstuk, de omvang en complexiteit van het werk en de stofkeuze. Over het algemeen kan herstoffering van een fauteuil of stoel tussen de €200 en €600 kosten, afhankelijk van het model, de stof en complexiteit. Voor een bank kan dit variëren van €500 tot €1500. Vooral de grootte en complexiteit van de bank vormen het grootste deel van de kosten.

Vraag informatie

Geef een omschrijving

Omschrijf het werk dat u door ons wilt laten uitvoeren. Geef hier ook de maten op van het te herstofferen meubel.

Upload foto's

Stuur een aantal (ten minste één) foto's mee van het meubel dat u wilt laten herstofferen.

Max. 4 MB per foto!
/* https://www.youtube.com/watch?v=gW6l9oefN_Y */ jQuery (function() { const img = "https://interlinemeubelen.nl/wp-content/uploads/herstoffering-chesterfield-stoelen-na-01.webp"; jQuery("#e-n-accordion-item-9880").click(function(){ console.log("Click activated!"); jQuery(".accordion-swap-img img").attr('srcset',img); jQuery(".accordion-swap-img img").attr('src',img); }); }) jQuery (function() { const img = "https://interlinemeubelen.nl/wp-content/uploads/herstoffering-chesterfield-stoelen-na-02.webp"; jQuery("#e-n-accordion-item-9881").click(function(){ jQuery(".accordion-swap-img img").attr('srcset',img); jQuery(".accordion-swap-img img").attr('src',img); }); }) jQuery (function() { const img = "https://interlinemeubelen.nl/wp-content/uploads/herstoffering-chesterfield-bank-na-02.webp"; jQuery("#e-n-accordion-item-9882").click(function(){ jQuery(".accordion-swap-img img").attr('srcset',img); jQuery(".accordion-swap-img img").attr('src',img); }); })